Svibanj 2022.

Mjesec svibanj započeo je u odgojnim skupinama aktivnostima vezanim uz Majčin dan. Kroz raznovrsno izražavanje i stvaranje djece kao i interpretacije umjetničkih tvorevina za djecu ( pjesmice, stihovi, crtanje portreta majki i dr. ) djeca su pokazala što njima znači mama, koliko je vole ali i kako im kroz razne aktivnosti mogu pomoći te olakšati  svakodnevicu. Naravno u obje skupine djeca su izradila čestitke za svoje mame.

Sunčano i iznad prosječno toplo vrijeme iskoristili smo za razne igre na našem vrtićkom igralištu. Tako su djeca imala priliku " isprobati " novi vrtni namještaj i nove igračke. Naša Eva na posudbu Vrtiću  donijela je veliki dječji šator kojeg smo sklopili za dječju igru, a dječji komentar je bio " baš nam je ovo uživancija ".

Mješovita skupina u svibnju je bila na cjelodnevnom izleti posjetivši imanje " SVIJET PRIRODE " u okolici Varaždina. Svoje dojmove djeca su pokazala crtežima.

Naši predškolarci uspješno su završili program Predškole , a za potrebe završne svečanosti samostalno su izrađivali potrebne rekvizite. U obje skupine tijekom svibnja počele su se pripremati završne svečanosti djece, roditelja i odgojitelja koje će se održati početkom lipnja.