Prosinac 2021.

Prosinac je u Vrtićima inače prepun događanja i aktivnosti vezanih uz nadolazeće blagdansko vrijeme. Već krajem studenog odgojiteljice su sa djecom pripremile adventske vjenčiće, adventske kalendare i ukrasila vrtićki prostor prigodnim ukrasima.

Prvu adventsku svjećicu upalili smo 29. studenog.

 "Sveti Nikola " ove godine nije ponaosob svakom djetetu ostavio slatki paket, već je košare pune voća i slatkiša ostavio za svaku skupinu u njihovom dnevnom boravku.

Za blagdan " Sv. Lucije " djeca su s odgojiteljicama već tradicionalno posijala pšenicu. Aktivnosti izražavanja i stvaranja djece osobito su bila naglašena kroz ovo vrijeme.

Prosinačko vrijeme uvijek je prepuno glazbe, plesa i radosnog raspoloženja koje nastojimo njegovati tijekom cijele godine.

Nakit za našu vrtićku jelku bio je vezan uz temu " Orašara " što je osobito oduševilo djecu mješovite vrtićke skupine koja su mogla s roditeljima zajedno izrađivati ukrase. Naravno i naši roditelji u jasličkoj skupini jako su se potrudili oko izrade nakita a osobito smo sretni što smo uočili  tri vrlo kreativne mame. Zahvaljujemo svim roditeljima na sudjelovanju zbog čega je naša vrtićka jelka izgledala ovako lijepo.

Naravno slobodno vrijeme djeca su provodila  u igri a lijepo vrijeme iskoristili smo i za boravak na zraku.